Politie op zoek naar tips na verdwijning van 30-jarige man

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe short, een blauwe trui met wit opschrift vooraan en grijze sportschoenen.
Redactie KW

Maandag omstreeks 17 uur verliet Jonathan Naeyaert het AZ Sint-Jan in de Ruddershove in Brugge. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Dat meldt de Federale Politie in een opsporingsbericht.

Jonathan is ongeveer 1m80 lang en slank gebouwd. Hij is kalend en drager van een tatoeage aan de binnenzijde van de rechter onderarm met vermelding ‘Hailey’. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe short, een blauwe trui met wit opschrift vooraan en grijze sportschoenen. Hij verplaatst zich met een Peugeot Partner (bruin/mokkakleur) met nummerplaat 1-FBV-438.

Jonathan is afkomstig uit Lichtervelde en woont momenteel op de Markt van Torhout. Tijdens een zoektocht bij hem thuis, in het centrum en in nabijgelegen bossen en parken werd de man niet gevonden.

De vermiste verplaatst zich met een bruin/mokkakleur Peugeot Partner met nummerplaat 1-FBV-438.
De vermiste verplaatst zich met een bruin/mokkakleur Peugeot Partner met nummerplaat 1-FBV-438.

Wie tips heeft over de verdwijning kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via e-mail opsporingen@police.belgium.eu.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier