Opnieuw dodelijk verkeersongeval in Veurne, man van 37 laat het leven

Redactie KW

Dinsdagavond heeft opnieuw een autobestuurder, een man van 37 uit Veurne, het leven gelaten bij een zwaar verkeersongeval in Veurne.

De bestuurder, die uit de richting van Pervijze kwam, verloor ter hoogte van het gehucht ‘s Heerwillems de controle over zijn voertuig en sloeg te pletter tegen een boom. De bestuurder zat gekneld in het wrak en de brandweer moest de boom verwijderen om tot bij het slachtoffer te raken. De MUG-dienst van het ziekenhuis van Veurne kwam ter plaatse maar er kon voor de bestuurder geen hulp meer baten. De identiteit van het slachtoffer kon ter plaatse niet worden achterhaald.

Een deskundige van het parket werd ter plaatse gestuurd. De baan tussen Pervijze en Avekapelle werd voor meerdere uren volledig afgesloten. Omdat het verkeer niet meer door de dorpskom van Avekapelle mag rijden, wordt deze baan nu veel meer gebruikt dan vroeger het geval was. Volgens buurtbewoners is het al het vierde ongeval in veertien dagen tijd op een korte afstand langs deze bochtige weg.

(JT – Foto JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier