Onwel geworden bestuurder rijdt in Izegem in op file en sterft

© Frank Meurisse
Redactie KW

Een onwel geworden bestuurder is dinsdagavond even na 21 uur ingereden op een rij voertuigen aan de overweg van de Brugstraat, aan de achterkant van het station van Izegem.

De man volgde de Prins Albertlaan richting spoorovergang aan de Brugstraat, waar ter hoogte van die overweg een drietal voertuigen aanschoof. Hij reed pardoes in op een bestelwagen, die door de klap vooruit vloog. De bestuurder daarvan probeerde nog zijn voorligger te ontwijken, maar raakte die toch. Uiteindelijk deelde ook nog een vierde voertuig in de brokken.

Onmiddellijk bleek dat de bestuurder van de aanrijdende wagen onwel was geworden. De medische hulpdiensten poogden een tijdlang het slachtoffer te reanimeren. Ondanks de inzet van ambulance- en mugpersoneel lukte dat niet. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Onwel geworden bestuurder rijdt in Izegem in op file en sterft
© Frank Meurisse

De post Izegem van de brandweerzone MidWest kwam een tent plaatsen om het slachtoffer af te schermen. Al die tijd bleef het stukje Prins Albertlaan tussen de centrale brug en de Brugstraat afgesloten voor het verkeer. Het ongeval lokte nogal wat bekijks. Het is immers kermis in Izegem en heel wat mensen bleven na de succesvolle seniorendag nog even in het stadscentrum vertoeven.

(MI – Foto Frank)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier