Motorrijder gewond na aanrijding in Moere

Redactie KW

Een 62-jarige motorrijder uit Oostende is zondagmiddag omstreeks 11 uur gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de N33 in Moere, deelgemeente van Gistel.

Het ongeval gebeurde rond 11 uur, op het kruispunt van de Torhoutsebaan, de Oostendesteenweg, de Moerdijkstraat en de Provincieweg. A.E. (62) kwam uit de richting Oostende met zijn motor. Toen een personenwagen, komende uit de richting Eernegem, de Provincieweg wou inslaan, kon de motorrijder een aanrijding niet meer vermijden. De man knalde op de wagen en kwam zwaar ten val. De bestuurster van de auto, M.M. (74) uit Gistel, had de motorrijder vermoedelijk niet of te laat opgemerkt.

Niet in levensgevaar

De MUG-helikopter kwam ter plaatse om medische hulp te verlenen. A.E. werd gewond afgevoerd naar het AZ Sint-Janziekenhuis in Brugge. M.M. werd overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout. Beide bestuurders waren niet in levensgevaar. Een takeldienst kwam ter plaatse om de voertuigen te takelen. De politie Kouter moest het verkeer tijdelijk over één rijstrook regelen.

(DJ – Foto DJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier