Mistig weer en glad wegdek verantwoordelijk voor verschillende ongevallen in Westhoek

Redactie KW

Er waren maandagochtend heel wat ongevallen in de politiezone Arro Ieper. Het was mistig en de wegen lagen er gevaarlijk glad bij.

Een auto belandde rond 8 uur in een sloot aan de Houthemstraat in Heuvelland. De bestuurster (62) werd met pijn aan de rug afgevoerd. Niet ver van dit ongeval belandde een half uur eerder een wagen tegen een boom in de Rijselstraat. De 26-jarige bestuurster was lichtgewond.

Eerder al, om 6.50 uur, gebeurde er een frontale botsing in de Steentjemolenstraat in Elverdinge. De 22-jarige bestuurder en 52-jarige bestuurster waren allebei gewond. In het Ieperse Hovelandpark raakte een 57-jarige fietser gewond aan zijn been na een val. In Moorslede gleed een auto rond 4.50 uur weg, waardoor de 30-jarige bestuurster lichtgewond was.”

Er waren ook ongevallen met enkel stoffelijke schade. In de Niepkerkestraat in Heuvelland reed iemand tegen een garagepoort en in de Spanjestraat in Staden belandde een wagen in de gracht. “Het was druk, al onze ploegen waren bezet”, aldus hoofdcommissaris Georges Aeck.

(TP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier