Man die ongeval veroorzaakte in Gullegem is opgedoken

27/01/15 om 08:18 - Bijgewerkt om 08:18

Bron: Kw

Zaterdagavond deelde Jasmijn Maertens enkele opmerkelijke foto's via haar Facebookprofiel. De jonge vrouw werd het slachtoffer van een ongeval omdat er isolatieplaten op de weg lagen. De man die het ongeval veroorzaakte, heeft zich nu aangegeven.

Man die ongeval veroorzaakte in Gullegem is opgedoken

"Deze avond op weg naar huis ben ik het slachtoffer geworden van een auto-ongeluk. Op de weg van Kuurne naar Roeselare ter hoogte van Gullegem lagen er enorm veel grote isolatieplaten midden op de weg. Ben erover uitgegleden. 360 graden gespind en tegen berm terechtgekomen. Mijn auto is een wrak", klonk de oproep van Jasmijn Maertens op Facebook.

Man die ongeval veroorzaakte in Gullegem is opgedoken


"Als iemand iets heeft gezien, gelieve mij dit zo snel mogelijk te laten weten zodat we de eigenaar van die isolatieplaten kunnen opsporen en hij voor de kosten kan opdraaien. Als ze hem niet vinden, dan draai ik op voor alle kosten. Ik ben oké, heb enkel wat hoofdpijn. Ik ben er met de schrik vanaf gekomen. Gelieve ook allemaal te delen of iemand deze auto/vrachtwagen gezien heeft", eindigde haar oproep.

Haar verhaal werd gretig opgepikt op de sociale media maar ook in de reguliere media werd er aandacht aan besteed. Zo was het ook dat de eigenaar van de isolatieplaten te weten kwam dat zijn verloren geraakte lading aardig wat ravage had veroorzaakt. "De man was zich niet bewust van het verlies van lading tot hij thuis kwam", vertelt Jasmijn vandaag in Het Nieuwsblad. "Het achterste lint was blijkbaar afgeknakt, en in het donker was de lading op de weg terechtgekomen. Hij keerde nog terug om zich te vergewissen van de situatie, maar wellicht was alles tegen dan al opgeruimd", aldus nog de Gullegemse.

Zo zal ze alvast niet voor de kosten hoeven op te draaien.

Man die ongeval veroorzaakte in Gullegem is opgedoken


(MF/FJA - foto's Facebook/Jasmijn Maertens)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!