Jongeman uit Waregem overleden na tragisch arbeidsongeval in Oostende

De nieuwe productieruimte van Flanders Bakery in Oostende waar een arbeider dinsdag om het leven kwam. © JRO
Redactie KW

De 31-jarige arbeider viel door een gat in het dak en bezweek aan zijn verwondingen.

In Oostende heeft zich dinsdag een ernstig arbeidsongeval voorgedaan tijdens dakwerken. In Flanders Bakery, de industriële bakkerij, zijn ze bezig een nieuwe productielijn te installeren. Bij het installeren van een ventilatiesysteem op het dak van het nieuwe gebouw zou de man door het dak gevallen zijn, zo’n vijf meter naar beneden. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en is later aan zijn verwondingen overleden.

Het slachtoffer is N.S., een 31-jarige man uit Waregem, en arbeider van het bedrijf Callens & EMK. De man was als fervent fan van Zulte Waregem aangesloten was bij supporterslokaal De Funvrienden. Er is een deskundige aangesteld en ook de diensten van Welzijn op het Werk zijn verwittigd om de omstandigheden van het ongeval nader te onderzoeken.

De werken liggen voorlopig stil, al zeker tot het einde van de week. Flanders Bakery Oostende maakt deel uit van La Loraine Bakery Group met vestigingen in Ninove, Oostende, Schoten, Alken, Barchon en Fernelmont. Daarnaast heeft La Loraine ook nog vestigingen in het buitenland.

(RED)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier