Jongeman uit Middelkerke komt om het leven bij verkeersongeval in Leffinge

Redactie KW

Zondagmorgen is een 22-jarige bestuurder uit Middelkerke om het leven gekomen bij een ongeval langs de Vaartdijk-Zuid op het grondgebied van Leffinge.

De bestuurder reed langs het kanaal toen hij ter hoogte van een wegversmalling, waar wegenwerken aan de gang zijn, de controle over zijn voertuig verloor en tegen een boom reed. Enkele meters verder kwam de wagen in een diepe gracht tot stilstand. De bestuurder zat gekneld in zijn voertuig en de brandweer van Middelkerke werd ter plaatse gestuurd. Voor de jonge bestuurder van 22 kon geen hulp meer baten. Hij overleed ter plaatse. Volgens het parket was er zeker sprake van overdreven snelheid.

Jongeman uit Middelkerke komt om het leven bij verkeersongeval in Leffinge


Niet het eerste dodelijk ongeval

Door het ongeval was de Vaartdijk-Zuid urenlang afgesloten tussen Leffinge en Middelkerke. Men moest er plaatselijk omrijden. Een deskundige van het parket werd ter plaatse gestuurd om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Er zouden geen andere wagens bij het ongeval zijn betrokken. Langs de Vaartdijk-Zuid zijn in het verleden al vaak zware ongevallen gebeurd waarvan enkele met dodelijke afloop.

(JT – foto JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier