Jonge vrouw die aangereden werd in Brugge nog steeds kritiek

03/05/17 om 13:03 - Bijgewerkt om 13:01

De jonge vrouw uit Sint-Andries die vorige week woensdag ernstig gewond raakte bij een ongeval is nog steeds kritiek. Haar toestand is stabiel, maar het blijft afwachten voor haar familie. "Dit is voor iedereen een hel", zegt haar papa.

Jonge vrouw die aangereden werd in Brugge nog steeds kritiek

Merel Coulier (21) werd aangereden toen ze de Koning Albert I-laan aan de achterzijde van het station van Brugge overstak. Ze deed dat ter hoogte van de ingang van het psychiatrisch ziekenhuis. Een wagen kon haar niet meer ontwijken en het kwam tot een zware aanrijding. Het meisje werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Daar ligt ze momenteel nog steeds in coma. "Haar toestand is stabiel, maar wel nog kritiek", zegt papa Peter. "En het is niet duidelijk of daar snel verandering in zal komen. We moeten blijven afwachten en hopen dat ze snel beter wordt. Maar daar kunnen zelfs de dokters momenteel geen sluitend antwoord op geven. Het is echt voor iedereen een marteling."

(TLG)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!