Jonge man van 23 uit De Haan in levensgevaar na ongeval in Jabbeke

28/06/16 om 11:38 - Bijgewerkt om 11:38

R.B., een man van 23 uit De Haan, is vannacht levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval rond 4 uur langs de Expresweg in Jabbeke

Jonge man van 23 uit De Haan in levensgevaar na ongeval in Jabbeke

De man reed langs de Expresweg in de richting van Bredene. Hij verloor plots de controle over het stuur, waardoor hij door de rechtergrasberm en het fietspad reed en vervolgens met de rechterzijde van zijn wagen tegen een boom terecht kwam. Door de klap werd de rechterzijde van de auto losgerukt. De wagen botst vervolgens - vermoedelijk frontaal - tegen een tweede en derde boom. Door deze klap werd de wagen terug op de baan gekatapulteerd en kwam die enkele meters verder tot stilstand op de eerste rijstrook, met zijn neus in de richting van Jabbeke.

De brokstukken van de wagen - een zijdeur, het motorblok en dergelijke - lagen verspreid over de baan, grasberm, fietspad en gracht. R.B. zat gekneld in de wagen en werd in levensgevaar overgebracht naar het AZ Damiaanziekenhuis in Oostende. Zijn wagen werd getakeld, de brandweer kwam ter plaatse om alle puin te ruimen.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!