Jonge bestuurster zwaargewond bij ongeval in Lo-Reninge

© JT
Redactie KW

Woensdagavond verloor een bestuurster uit de omgeving van Staden de controle over haar voertuig in de Lostraat in Lo-Reninge.

De jonge vrouw kwam uit de richting van Lo en was net de IJzer over gereden toen het enkele meters voorbij de Reningebrug verkeerd liep. Haar wagen begon te slingeren en raakte van de weg. De kleine personenwagen sloeg wat verder tweemaal over de kop om uiteindelijk op zijn dak in een diepe sloot terecht te komen. De vrouw zat gekneld en moest door de brandweer van Lo-Reninge worden bevrijd. Alhoewel de wagen met het dak diep in de gracht lag, slaagde de brandweer erin de vrouw vrij vlug te bevrijden.

Scherpe bocht

Ze werd 45 minuten ter plaatse gestabiliseerd door ede en MUG-dient van Ieper en in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer plaatste een tent gedurende de reanimatie. Volgens buurtbewoners gebeuren op die plaats regelmatig zware onverklaarbare ongelukken, meestal van wagens die uit de scherpe bocht van over de brug komen. Door het ongeval verliep het verkeer enige tijd beurtelings op de Lostraat.

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier