Gekneusde ribben en gescheurd buikvlies voor man die met bestelwagen tegen boom reed

De schade aan de bestelwagen was aanzienlijk. © TLG
Redactie KW

Lieven Vervynck (39) uit Torhout raakte vanmorgen gewond bij een ongeval langs de Torhoutsesteenweg in Torhout. Hij belandde met de bestelwagen van de winkel van zijn vrouw tegen een boom.

Lieven was deze ochtend met tafels voor een communiefeest op pad. Toen die plots omvielen, keek hij naar achteren in de laadbak van de bestelwagen. “Ik merkte daardoor te laat dat mijn voorligger insloeg“, zegt hij. “Ik remde, maar ging aan het slippen en kon een botsing niet vermijden. Om haar niet mee de gracht in te sleuren draaide ik over en reed ik tegen die boom.”

Winkel gesloten

Lieven liep enkele gekneusde ribben op en scheurde een vlies in zijn buik. Hij zal dan ook een tijdje buiten strijd zijn. En ook de schade aan de bestelwagen van de kledingzaak De Loftshop is aanzienlijk. De winkel sloot vandaag dan ook noodgedwongen de deuren. “Net tijdens de late night shopping“, zegt Lieven. “Dat is dus wel minder. Maar gelukkig hebben we nog een andere bestelwagen. Dus voorlopig kunnen we die gebruiken. Ik heb eigenlijk aardig wat geluk gehad. Als ik mijn gordel niet had gedragen, was dit nog slechter afgelopen.”

(TLG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier