Gaslek is er geen, maar toch moet vrouw met ziekenwagen worden afgevoerd

Redactie KW

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden heeft er woensdagvoormiddag voor gezorgd dat een vrouw naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Rond 9 uur kreeg de brandweer van De Panne een oproep voor een gaslek en gasgeur. Toen ze ter plaatse kwamen in de Zeelaan 140, zagen ze dat er werken bezig waren op de gelijkvloerse verdieping. De brandweer controleerde maar constateerde dat er geen gasontsnapping was. De dame op de tweede etage had gas geroken, maar dat was blijkbaar een verkeerde indruk.

De brandweer nam het zekere voor het onzekere en trok met de vrouw tot op de zesde verdieping, maar daar werd ze onwel. Blijkbaar was de dame een hartpatiënt en had ze dat niet gezegd. Door de grote inspanningen om met de trap tot het zesde te gaan had ze ademhalingsmoeilijkheden gekregen. De dame werd met de ziekenwagen naar het ziekenhuis van Veurne gebracht.

De werken konden nadien gewoon weer worden voortgezet, aangezien er geen gasleidingen aanwezig zijn op de gelijkvloerse verdieping. De Zeelaan was een tijd lang afgesloten voor alle verkeer.

(SJ – Foto SJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier