Bestuurder verliest controle over het stuur en knalt op 2 geparkeerde voertuigen

Getuigen hoorden dat de bestuurder aan hoge snelheid reed © NFG
Redactie KW

Vrijdag reed een jonge man met zijn VW Golf iets na de middag rond de Kerkomtrek in Menen. Bij het nemen van de laatste bocht raakte hij een boordsteen van de stoep, waarna hij de controle verloor over zijn stuur

Daarna knalde hij op 2 geparkeerde voertuigen. De eerste wagen die werd aangereden werd een volledig parkeervak verschoven. Het tweede aangereden voertuig, een bestelwagen van Electro Holvoet, werd ook een eind verplaatst en daarbij kwam de neus ook nog tegen een muurtje terecht.

Een buurtbewoner verklaarde dat hij de wagen met gierende banden de bocht hoorde nemen. Een jonge dame die net op het ogenblik een parkeerticket name ter hoogte van het ongeval, moest zelfs bekomen van de schrik. Ook zij bevestigde dat ze het voertuig met hoge snelheid de bocht hoorde nemen. De twee eigenaars van de voertuigen kwamen ter plaatse en moesten vaststellen dat hun voertuig zwaar beschadigd was. De politie Grensleie deed de vaststellingen. De brandweerzone Fluvia stuurde post Menen ter plaatse voor het opruimen van het wegdek..

(NFG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier