Bestuurder rijdt in op vrachtwagen en belandt in berm

17/06/16 om 06:41 - Bijgewerkt om 06:41

Donderdagavond reed een personenwagen in Zillebeke om onduidelijke redenen in op een lichte vrachtwagen. De bestuurder moest bevrijd worden door de brandweer.

Bestuurder rijdt in op vrachtwagen en belandt in berm

Van de wagen bleef niet al te veel over. © WSG

Donderdagavond snelden de hulpdiensten zich naar de Meenseweg in Zillebeke voor een verkeersongeval. Een personenwagen reed in op een lichte vrachtwagen en kwam tot stilstand in de grasberm. De bestuurder uit de personenwagen kon niet meer op eigen kracht het voertuig verlaten en moest met behulp van de brandweer uit de wagen gehaald worden. De verwondingen vielen al bij al mee, al werd de chauffeur kort daarna toch afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het voertuig zelf is volledig vernield, de lichte vrachtwagen raakte vooral achteraan beschadigd. Een rijvak van Meenseweg diende afgesloten te worden. Het verkeer ondervond weinig problemen.

(WSG)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit