Benefiet voor vrouw die alles verloor in zware brand in Koksijde

Redactie KW

Een blikseminslag veroorzaakte op 22 augustus in een huis in de Ranonkellaan in Koksijde een hevige brand.

Bij de brand gingen de meeste van de bezittingen van Christine Cnudde in vlammen op, of ze raakten beschadigd door het bluswater. Haar collega’s van het AZ Sint-Augustinus organiseren nu een benefiet om haar te helpen.

De collega’s van Christine Cnudde, kinesiste in het AZ Sint-Augustinus in Veurne, willen met een benefiet op vrijdagavond 21 november hun steentje bijdragen om Christine te steunen. Een blikseminslag op 22 augustus in Koksijde deed een hevige brand ontstaan in de woning in de Ranonkellaan waarbij de meeste van haar bezittingen in de vlammen opgingen of zwaar beschadigd werden door het bluswater. Het spaghettifestijn vindt plaats in de Kerkepannezaal in Sint-Idesbald vanaf 18.30 uur. In voorverkoop kost dit 12 euro voor een grote portie, kinderen betalen 8 euro. Er zijn ook steunkaarten te verkrijgen voor 5 euro.

Met de benefietavond hoopt het organiserend team hun steentje bij te dragen om hun collega Christine wat morele en financiële steun te geven na de ramp die haar in augustus overkwam. Kaarten en verdere info via logopedie@aszav.be.

(JTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier