Bekende autohandelaar uit Stasegem komt om het leven met pas verkocht voertuig

Redactie KW

Autohandelaar Caryll Catry (48) uit Stasegem is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in het Waalse Daussoulx, in de buurt van Namen.

Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws vandaag. De man, die een autohandel runt in Beveren-Leie en daarvoor ook vaak auto’s tot bij de klant brengt in alle uithoeken van het land, was ook vrijdag onderweg met zo’n voertuig. Langs de E42 botste hij achterop een vrachtwagen en overleed.

Zijn vrouw wachtte intussen op hem in Hasselt om van daaruit samen naar Virton te kunnen rijden, waar ze hun zoon Maikel zouden zien spelen in de beloftenmatch van KSV Roeselare tegen Virton. Door het drama werd de match die avond trouwens afgelast. De kans is heel reëel dat ook het dubbelconcert van Boney M en The Gibson Brothers, op poten gezet door Caryll Catry en voorzien voor 8 maart – de dag waarop Catry 49 zou worden – zal worden geannuleerd.

De plechtige uitvaart vindt plaats op zaterdag 1 februari om 10 uur in de Sint-Jozefkerk op het Plein in Harelbeke, de wijk Het Eiland is dat.

(FJA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier