Auto knalt op landbouwvoertuig in Oostende

Beide bestuurders kwamen er met de schrik van af. © DJ
Redactie KW

In de Gistelsesteenweg in Oostende gebeurde dinsdagmorgen een zwaar verkeersongeval. Een personenwagen botste er op een landbouwvoertuig. Beide bestuurders kwamen er met de schrik van af.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11.30 uur ter hoogte van de brug van de Groene 62. De chauffeur van een verreiker, geladen met stro, kwam vanuit de Snaaskerkestraat de Gistelsesteenweg opgereden. Hij merkte daarbij een personenwagen, die richting Gistel reed, niet op.

De bestuurder van de Opel Corsa kon een aanrijding niet meer vermijden en knalde pal op de grijparm van het landbouwvoertuig. Beide bestuurders bleven ongedeerd, maar de schade aan de auto was aanzienlijk. De politie kwam ter plaatse om de vaststellingen te doen van het ongeval. Het verkeer moest tijdelijk over één rijstrook.

Het is het tweede ongeval in de Gistelsesteenweg in acht dagen tijd. Vorige week maandag gebeurde een gelijkaardig ongeval ter hoogte van de Grintweg. Toen had een personenwagen een motorrijder niet opgemerkt toen hij via de Polderdijk de Gistelsesteenweg opreed.

(DJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier