Arbeidsongevallen in Kortrijk en Gullegem eisen dode en zwaargewonde

07/06/16 om 17:51 - Bijgewerkt om 18:48

Een man van 52 jaar heeft dinsdag het leven gelaten bij een dodelijk arbeidsongeval in Gullegem. Een arbeider van 36 raakte dan weer zwaar verbrand bij een elektrocutie in Kortrijk.

Arbeidsongevallen in Kortrijk en Gullegem eisen dode en zwaargewonde

Dinsdagmiddag is aan het station van Kortrijk aan de Marksesteenweg een arbeidsongeval gebeurd. Er waren problemen met de zekeringen. J.C., een man van 36 jaar, kwam ter plaatse. Er zat nog stroom op de zekeringen. De man kreeg 3.000 volt door zijn lichaam en raakte zwaar verbrand. Het gaat om een menselijke fout. De omstandigheden worden verder onderzocht.

In de Europalaan in Gullegem gebeurde eveneens een arbeidsongeval. Er was een onderhoud aan de gang bij De Coene Products. L.U., geboren in het jaar 1964, was er bezig op een dak van golfplaten. Hij is door een kunststof golfplaat gezakt. De man viel 15 meter naar beneden en kwam met zijn hoofd op de grond terecht. Hij is overleden.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!