21-jarige vrouw uit Brugge vecht voor haar leven na ongeval

Redactie KW

Ze werd daar bij het oversteken van de Koning Albert I-laan in Brugge door een wagen gegrepen.

Merel C, een 21-jarige jonge vrouw uit Brugge, vecht momenteel voor haar leven na een ongeval woensdagavond. Ze werd daar bij het oversteken van de Koning Albert I-laan in Brugge door een wagen gegrepen. Een andere bestuurder had haar nog kunnen ontwijken, maar op het andere rijvak werd ze alsnog aangereden. Bij het ongeval liep het slachtoffer ernstige verwondingen op aan het hoofd. De jonge vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd.

De twintiger had omstreeks 17.10 uur net het station van Brugge verlaten toen ze enkele tientallen meter verderop de Koning Albert I-Laan wou oversteken even voor de Balkonrotonde. Een 26-jarige bestuurster uit Malle kon haar niet meer ontwijken, waarna ze de voetgangster aanreed. De klap was hevig en meteen was duidelijk dat de toestand van de vrouw ernstig was. Woensdagavond laat lag ze nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De bestuurster van de wagen verkeerde na het ongeval in shock. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden na te gaan. De bestuurster had alleszins niet gedronken.

(MM/TL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier