Onderzoek naar moordpoging

Redactie KW

In Beveren bij Roeselare is een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt door messteken en klappen op haar hoofd. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het slachtoffer is dinsdagmorgen aangetroffen in het appartement van een vriend. Die is opgepakt voor ondervraging maar is niet aangehouden.

Er zijn nog vele vragen bij wat gebeurde in het appartement in Beveren-Roeselare. Speurders van de federale politie hebben ook vandaag de woning onderzocht. De man die er woont, liep gisterenmorgen in paniek binnen bij zijn onderbuur. De vrouw lag in de woonkamer in een plas bloed op een kussen. Ze had steekwonden en kreeg ook klappen op het hoofd. Van wie is nog niet duidelijk.

De bewoner van het appartement, een man van 27, is opgepakt en ondervraagd door de politie. Maar daarna weer vrijgelaten. De onderzoeksrechter heeft beslist dat hij voorlopig vrij mag. Voor de rest worden andere pistes onderzocht maar in het belang van het onderzoek kan ik daar verdere geen uitspraken over doen.

Volgens het parket speelden de feiten zich af in het drugsmilieu. Het slachtoffer is enkele jaren geleden nog veroordeeld voor drugshandel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier