Winkelcentrum K in Kortrijk biedt onderdak aan... pop-up leslokaal

21/04/17 om 15:52 - Bijgewerkt om 15:51

De eerstejaarsstudenten kleuter- en lager onderwijs toverden K om tot een leslokaal voor een dag.

Winkelcentrum K in Kortrijk biedt onderdak aan... pop-up leslokaal

Het project kadert in de geleidelijke verhuis van de twee opleidingen van campus Tielt naar campus Kortrijk, eerstejaarsstudenten bachelor lager onderwijs en kleuteronderwijs. De opleidingen worden vervolgens stapsgewijs verder opgebouwd in Kortrijk en afgebouwd in Tielt. Daarmee zal Kortrijk in september voor het eerst over lerarenopleidingen beschikken. "We willen de mensen laten kennis maken met de verscheidene soorten opleiding en leerroutes", duidt leerkracht Lisa Caenen. "We lanceren ook oproepen via facebook en andere sociale media. We willen daarmee bewijzen dat we ook innovatief blijven. We hopen daarmee we de jeugd te bereiken."

Hogeschool Vives telt ruim 1.200 personeelsleden en 13.000 studenten in de basisopleidingen biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriële wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk.

(PVH/JVGK)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!