West-Vlaamse BMX-topper komt verkeersweek afsluiten in basisschool in Sint-Kruis

Barre Neirynck met Ella en Fleur op de fiets. © Benny Proot
Redactie KW

Barre Neirynck uit Geluwe kwam vrijdagnamiddag zijn acrobatische BMX-kunstjes tonen op de speelplaats van De Mozaïek in Sint-Kruis bij Brugge.

In basisschool De Mozaïek stond deze week alles in het teken van verkeer. De leerlingen moesten testen afleggen op het fietsbehendigheidsparcours, waarna ze een fietsbrevet konden halen. Voor de kleuters was er een verkeersparcours, waarbij ze de betekenis leerden kennen van de verschillende verkeersborden. Volgens directeur Joost Dendooven werd de hele week heel veel gefietst. De leerlingen gingen steppen in het Graaf Visartpark, gingen met gekke fietsen rijden op de Velodroom van Blankenberge en trokken met de fiets naar de brandweer in Brugge en naar Damme.

Barre Neirynck postte vrijdagavond zelf al deze foto op zijn Facebook-fanpagina. Hij maakte duidelijk indruk op de kinderen in Sint-Kruis.
Barre Neirynck postte vrijdagavond zelf al deze foto op zijn Facebook-fanpagina. Hij maakte duidelijk indruk op de kinderen in Sint-Kruis.© Facebook/Barre Neirynck

Vrijdag werd de verkeersweek afgesloten met de prijsuitreiking, maar ook met een heuse BMX-show door Barre Neyrinck uit Geluwe, die heel wat kunstjes op de fiets kwam tonen.

(SR – Foto’s BP/Facebook)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier