Wandel nu al door de gangen van de nagelnieuwe Kortrijkse hotelschool

Het indrukwekkende schoolgebouw van de RHIZO hotelschool opent morgen 1 september voor het eerst écht haar deuren. © JVGK
Redactie KW

Morgen zwaaien de schoolpoorten van kleuter-, basis- en secundaire scholen opnieuw open. Voor de Kortrijkse RHIZO Hotelschool aan de Senator Coolestraat in Kortrijk letterlijk voor het eerst.

De start van het nieuwe schooljaar in de hotelschool gaat gepaard met de ingebruikname van de gloednieuwe campus. De nieuwbouw langs de Senator Coolestraat in Kortrijk is vlak voor 1 september helemaal afgewerkt en zal de leerlingen in perfecte omstandigheden kunnen ontvangen.

Om haar studenten al warm te maken voor de eerste schooldag in het nieuwe gebouw lanceerde RHIZO deze week een filmpje waarin je meewandelt door de indrukwekkende gangen, keukens, sporthal en auditoria.

Scholen van Morgenhttps://www.facebook.com/scholenvanmorgen/https://www.facebook.comFacebook1281

Kijk, nog vóór het schooljaar er start, binnen in de nieuwbouw van RHIZO Hotelschool Kortrijk. Nét op tijd afgewerkt, met dank aan STRABAG, onderaannemers en onze eigen collega's.

En het knappe ontwerp, dat is van de hand van SAR & Architektenburo De Vloed (DETOO Architects). Ze wonnen hiervoor in 2013 een Arch School Award!

Geplaatst door Scholen van Morgen op dinsdag 29 augustus 2017

video1.0https://www.facebook.com/scholenvanmorgen/videos/725725847620023/500

Bezoek Bourgeois

Op vrijdag 1 september brengt ook Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) een bezoekje aan de nieuwe hotelschool. Na de rondleiding en kennismaking met de school en haar vertegenwoordigers mag hij aanschuiven in het didactisch restaurant, waar de leerlingen een Vlaamse klassieker op het bord zullen toveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier