Vrolijke opening energieclubhuis op Wevelgemse Freinetschool

24/06/16 om 20:10 - Bijgewerkt om 20:10

Op vrijdag 24 juni was het wachten voor de leerlingen van de Levensboom voorbij. Het energieclubhuis werd vanmiddag immers plechtig en vrolijk geopend.

Vrolijke opening energieclubhuis op Wevelgemse Freinetschool

De werfkeet die werd verbouwd door leerkrachten en ouders doet niet alleen dienst als clubhuis, maar is ook multifunctioneel te gebruiken zoals onder andere voor theater. Binnenin zijn er gezellige zitzakken en een iPad om muziek af te spelen terwijl sfeer verlichting de boel opfleurt. Maar tegelijk kunnen leerlingen ook heel wat bijleren over energie dankzij STEM-technieken (science, technologie, engineering en mathematics) die werden ontwikkeld door VIVES-studenten.

De Levensboom vormt met kunstwerken STEM ook om tot STEAM (arts) om ook tentoonstellingen en toneelstukken te voorzien in het clubhuis. De uitvoerders en sponsors werden bedankt met een receptie terwijl de leerlingen maar al te graag een demonstratie gaven.

(TGM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!