Vindt MNM de Strafste School van het land in Avelgem, Waregem of Zedelgem?

Redactie KW

Jongerenzender MNM gaat tegenwoordig op zoek naar De Strafste School. Bij de huidige finalisten zitten al drie West-Vlaamse scholen.

Nog tot eind deze week kunnen Vlaamse en Brusselse scholen zich inschrijven voor De Strafste School van jongerenzender MNM. Die vroeg scholen om een filmpje te maken waarin de leerlingen bewijzen dat ze samen sterk zijn. Maar liefst meer dan vijftig scholen – van ASO- tot BSO-onderwijs, concentratiescholen, BuSO-scholen… – deden dat. Bij de strafste van hen gaat De Strafste School-jury vanaf maandag 20 april op inspectie. Dat gaat traditioneel gepaard met veel toeters en bellen.

De jury van De Strafste School bestaat uit MNM-dj Tom De Cock, blogger Zaka, Lasgo-zangeres Jelle Van Dael en een vertegenwoordiger van de Vlaamse Scholierenkoepel. Op woensdag 22 april is de hele delegatie te gast in Spes Nostra in Zedelgem en op dinsdag 28 april mogen ook de scholieren van de Middenschool en het Atheneum van Avelgem en van het Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart in Waregem zich aan hoog bezoek verwachten.

De scholen maakten allemaal een filmpje om zichzelf in de kijker te zetten. Bij het atheneum van Avelgem deden ze dat op deze manier:

Posted by Go atheneum Avelgem – strafste school on maandag 30 maart 2015

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier