VIDEO Kleuterschool Boomgaardstraat in Kuurne lanceert promofilmpje

Redactie KW

De kleuters in de Boomgaardstraat in Kuurne waren op 1 september even echte diva’s. Een voor een stralen ze in het promofilmpje van hun kleuterschool dat op die dag werd opgenomen. Met het filmpje mikt de school op meer bekendheid.

“Nu we klaar zijn met de verbouwingen van ons schooltje vonden we het tijd om de Kuurnenaren te laten kennismaken met ons schooltje in ‘t groen”, vertelt Ilse Desmet, directrice van kleuterschool Boomgaardstraat. “Velen weten immers niet dat er hier ook een kleuterschool is.” Kleuterschool Boomgaardstraat is dan ook een klein schooltje dat slechts drie kleuterklassen telt en ver van de straat ligt. Het promofilmpje waarin de dag van een kleuter in beeld wordt gebracht, is een actie om de kleuterschool wat meer bekendheid te geven.

“Het gebeurt vaak dat ouders pas ontdekken dat onze kleuterschool bestaat wanneer hun kind al op de basisschool zit”, aldus Ilse. De kleuterschool hang immers samen met de basisscholen in het centrum. “Hadden de ouders het vroeger geweten, dan was hun kind misschien naar de Boomgaardstraat gegaan.”

https://www.youtube.com/watch?v=BTrN9oYlWQ4

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier