Veurnse jongelui lopen storm voor Halloweenfeestje Papa Chico

Een geslaagd Halloweenfeestje met Papa Chico en Vitamientje. © MVO
Redactie KW

De tent op de Veurnse markt was te klein voor het jonge volkje dat aan de lippen hing van Papa Chico en Vitamientje. De eerste Halloween Party vorig jaar van clown Chico was al een succes, maar vandaag beleefden nog meer kinderen een fantastische middag.

Op roze krukjes zaten tientallen kinderen te popelen voor het podium. De ouders mochten braafjes meekijken op de achterste rijen of meegluren aan de ingang van de tent, want er was zelfs geen plaats genoeg. Vitamientje was voor de gelegenheid uitgedost in heksenoutfit, compleet met punthoed en ze spoorde het jonge grut aan om Papa Chico te verwelkomen. Dat hoefde ze geen twee keer te vragen, want onder oorverdovend gegil verscheen clown Chico op het podium. Leuke liedjes, acts en goocheltrucs waarbij de kinderen mee op het podium mochten, deden de namiddag voorbijvliegen.

Voor de eerste interactieve act mochten Alejandro en Lara zich installeren in de gesloten heksencabine, die Papa Chico en Vitamientje in hoog tempo ronddraaiden. Als ze uitgetold waren, stapten de kinderen ‘zatgedraaid’ uit de cabine. Maar dan volgde pas de echte opdracht: met een hengel een ring over een fles werpen, wat hen moeite kostte omdat ze door het rondtollen hun evenwicht een beetje kwijt waren. De ene leuke act volgde de andere op, maar tegen het einde van de show vlogen de roze stoeltjes aan de kant en brulde iedereen luidkeels alle liedjes mee die Papa Chico en Vitamientje inzetten. De vogeltjesdans, disconummers, 10.000 luchtballonnen van K3, en natuurlijk ‘Waar is da (Halloween)feestje’… En de danspasjes hoefde Papa Chico echt niet voor te doen – de sfeer zat erin van de eerste tot de laatste minuut! Voor wie er niet genoeg van krijgt: binnenkort komt Papa Chico opnieuw naar Veurne met zijn kerstshow.

(MVO – foto MVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier