Vernieuwde buitenschoolse kinderopvang in Pollinkhove ingehuldigd

De kinderen zullen veel plezier beleven aan de vernieuwde opvang. © KVCL
Redactie KW

In Pollinkhove vond donderdagavond de officiële opening van de vernieuwde buitenschoolse kinderopvang plaats.

“De werken in Pollinkhove zijn het gevolg van een bevraging van de plaatselijke verenigingen, de school en de kinderopvang. Hierbij kwamen een aantal pijnpunten aan het licht”, aldus schepen Wout Cornette. “Het gebrek aan berging werd opgevangen door het plaatsen van een container achteraan de site, de oude en aftandse keuken werd volledig gerenoveerd en alle ramen van het gebouw vernieuwd en van isolerend dubbel glas voorzien.”

Voorts werd er een nieuwe buitenspeelruimte links van het gebouw gecreëerd en de speelruimte aan de rechterzijde verfraaid. “Het geheel van de site kreeg door de diverse ingrepen een aantrekkelijk en eenvormig uitzicht”, besluit de schepen. “Ik wens alle inwoners van Lo-Reninge en inzonderheid de Pollinkhovenaars, van jong tot oud, veel genot van hun vernieuwde infrastructuur.”

De werken kaderen binnen het Masterplan van de stad Lo-Reninge waarin de toekomst van alle gebouwen eigendom van de stad Lo-Reninge, en inzonderheid deze bestemd voor de jeugd, werd afgewogen.

(KVCL/foto KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier