Vernieuwd interieur JC Ten Goudberge in Wevelgem valt in de smaak

Een grote groep vrijwilligers en aannemers zetten zich twaalf weken lang in om het jeugdcentrum een nieuwe look te geven. © ICK
Redactie KW

Op vrijdagavond 15 april werd de heropening van Jeugdcentrum Ten Goudberge in de Deken Jonckheerestraat 5 in Wevelgem feestelijk gevierd.

Een grote groep van vrijwilligers en aannemers zetten zich twaalf weken lang in om het jeugdcentrum een nieuwe, frisse look te geven die nog meer voldoet aan de noden van de jeugdhuisbezoekers. Hanne Callewaert, jeugdhuiswerker en projectmedewerker ondernemerschap: “De verplaatsbare wanden en de mogelijkheid tot complete projectie over de hele muur zal ons toelaten om elke themafuif te kunnen ondersteunen met passende projectiebeelden. Het is een tijdloos resultaat geworden waar ieder hoekje een eigen verhaal heeft. Meer dan ooit kunnen we een tweede thuis zijn voor onze vrijwilligers en jongeren uit Wevelgem en omstreken!”

Na de toespraken vrijdag ontvingen de vrijwilligers die meehielpen aan de verbouwingswerken een blokje hout met daarop een bedankingstekst. Op zaterdag 16 april werd de ruimte een tweede keer ingehuldigd met een galabal waarop verschillende lokale DJ-helden de muziek verzorgden.

(ICK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier