Topchefs reiken diploma’s uit in Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries

Redactie KW

Basisschool Sint-Lodewijkscollege sloot zaterdag zijn jaarlijkse kooklesvoormiddagen af met een receptie en overhandiging van de diploma’s. Speciaal voor deze jubileumeditie deed de school beroep op enkele topchefs.

De basisschool Sint-Lodewijkscollege in de Gistelse Steenweg organiseert al 20 jaar kooklesvoormiddagen voor de leerlingen uit het vijfde leerjaar. Tijdens deze jubileumeditie werden de 26 ingeschreven leerlingen begeleid door chocolatier Dominique Persoone en chefs Patrick Devos van restaurant Patrick Devos, Stefaan Timmerman van de Assiette Blanche en Pieter Lonneville van het restaurant Tête Pressée.

Op zaterdag 15 februari vond in de secundaire afdeling OLVH Spes Nostra de slotles plaats, waarna de kinderen hun kookdiploma’s overhandigd kregen. Ook de ouders werden uitgenodigd, tijdens een receptie konden ze proeven van zelfgemaakte hapjes. Naar aanleiding van de jubileumeditie werd een kookbundel gepresenteerd met alle recepten van de voorbije twintig jaargangen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier