TMF Stressfactor doet scholieren Zwevegem al dromen van festivalseizoen

Redactie KW

Dinsdagnamiddag was de populaire jongerenzender TMF te gast in het College in Zwevegem.

Dinsdagnamiddag ruilden de leerlingen van het College, het vroegere Sint-Niklaas Gemeente Zwevegem, de schoolbanken voor een plaatsje op de speelplaats. Daar was het muziekcircus ‘TMF Stressfactor’ neergestreken voor een namiddag festivalsfeer. Het zonnig weertje deed al dromen van de zomerfestivals

‘TMF Stressfactor’ is een project gemaakt door de muziekzender TMF waarbij de school een eigen festival op school moet organiseren. “De muziekzender zorgt zelf voor 3 line-ups waarbij de leerlingen er de, naar hun smaak, de beste mochten kiezen De catering, sponsoring, onthaal van de artiesten en de pers, het bepalen van de set-up enzovoort wordt helemaal overgelaten aan de leerlingen.”, vertelt Tom Taloen van het College.

Dinsdagnamiddag was TMF dan te gast en zorgde er ook voor wat randanimatie. De speelplaats werd even omgetoverd tot een festivalweide waar bekende artiesten het beste van zichzelf gaven. Achtereenvolgens zagen en hoorden we, Viva Revival, Safi en Spreej en DJ Freaquency.

Het festival had alles wat een festival moet hebben. Naast een enorm podium, een goed functionerende geluidsinstallatie en een uitgelaten publiek, waren er ook drank- en eetstandjes en zelfs vips. Via een wedstrijd waren een twintigtal leerlingen uitgekozen om als vip het gebeuren mee te maken. Voor hen was er gratis eten en drank en -misschien nog belangrijker- een ‘meet en greet’ met de artiesten geregeld.

(GVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier