TechnoTielt opent drie dagen lang de deuren

Er is heel wat interesse voor TechnoTielt. (Foto's Ronny Neirinck)
Redactie KW

De job-en opleidingsbeurs TechnoTielt wordt voor de tweede keer georganiseerd in de Europahal. Deze beurs ging deze morgen van start.

Op de job-en opleidingsbeurs stellen West-Vlaamse bedrijven die met kunststoffen en textiel werken hun vacatures voor. Initiatiefnemer Academie voor de Toekomst en andere opleidingspartners geven ook info over de opleidingen die naar de kunststof-en textielsector leiden. Voor deze editie hebben 40 partners en diverse standhouders toegezegd en zullen ruim 1.000 leerlingen TechnoTielt bezoeken, verspreid over drie dagen.

Op de beurs zijn tal van doe-activiteiten voor jong en oud beschikbaar, die je de wereld van de ‘nieuwe materialen’ laten ontdekken. Een greep uit het aanbod: personaliseer een meetlat met je eigen slogan/naam, plooi je eigen GSM-houder of breng flesdopjes mee en recycleer ze tot een speelgoed-Porsche.

TechnoTielt opent drie dagen lang de deuren

TechnoTielt voorziet een uitgebreid programma, specifiek voor leerlingen, werkzoekenden en een breed publiek. Op donderdag 4 februari ontvangt de beurs de derde graad lager onderwijs en de eerste graad secundair onderwijs met een educatief programma. Vanaf 15 uur zijn werkzoekenden welkom voor een jobdating met de aanwezige bedrijven. Vrijdag 5 februari staat de derde graad van het secundair onderwijs centraal. Op zaterdag 6 februari is iedereen welkom tussen 10 en 13 uur. (RDV)

Het volledige programma vindt u terug op: www.technotielt.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier