Studio Kontrabas van start : 72 uur radio voor Kinderkankerfonds

Foto FODI
Redactie KW

Om 18 uur stipt werd gisterenavond op het Marktplein van Ingelmunster het startsein gegeven voor 72 uur Studio Kontrabas, ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Kevin Samyn, Ward Tyberghien, Bram Tyberghien en Pieter-Jan Batsleer zijn tot zondagavond non-stop te beluisteren op 107.6 FM van de Izegemse stadsradio I.R.O met bezieler Maarten Veys.

Studio Kontrabas verwelkomde als eerste gast burgemeester Kurt Windels, die kwam vertellen over de veiling van één dag van zijn burgemeesterssjerp, met een opbrengt van 255 euro voor het Kinderkankerfonds.

Wie een plaatje aanvraagt, kan dat via SMS 6045 (stuur SK – spatie uw bericht). Er worden ook mutsen verkocht voor het goede doel, terwijl er nog allerlei andere acties op stapel staan.

Op vrijdag 18 december zijn er van 18 tot 1 uur optredens van lokaal talent. Op zaterdag 19 december is er van 18 tot 2 uur kerstmarkt, dj’s en optreden van The Damnettes. Op zondag 20 december is er tussen 14 en 20 uur slotshow met optredens en tussenin ook de uitvoering van Het Studio-lied live, gezongen door niet enkel het viertal maar ook door alle aanwezigen. (PADI)

Studio Kontrabas met de verantwoordelijken van de radio en de vier bezielers. (Foto FODI)

Studio Kontrabas. De eerste gast aan de microfoon was burgemeester Kurt Windels. (Foto FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier