Studerende jeugd sluit examens feestelijk af in Avelgem

24/06/16 om 08:02 - Bijgewerkt om 08:02

Op donderdag 23 juni mochten de Avelgemse studenten van beide scholengemeenschappen dit jaar op dezelfde dag de examens afronden en respectievelijk de handdoek in de ring gooien.

Studerende jeugd sluit examens feestelijk af in Avelgem

Voor Jeugdhuis Krak betekent deze start van een dikke twee maand vakantie een reden tot 'dikke feeste' en met het Blackout Summerevent voegde men de daad bij het woord. De stuurgroep voorzag in een leuke bar op het terras van Krak met een splinternieuw zwembad en een hamburgerstand. Vanaf 10u kon men in het jeugdhuis de eerste dansmoves proberen met een line up van diverse dj's, waaronder Buxus, Frisko in den disco, Major J en DJ Masjal tot in de vroege uurtjes.

Vele jongeren tekenden dan ook present op dit feestje en verbroederden samen met vrienden en kennissen om de zware examenperiode snel te kunnen vergeten. Hoewel de temperaturen zwoel aanvoelden en enkelen toch een frisse duik in het zwembad overwogen, waren de weergoden het event niet al te goed gezind. Na een kort zonnig intermezzo openden de hemelsluizen zich af en toe, maar dit liet men bij de feestende jeugd niet aan het hart komen.

Studerende jeugd sluit examens feestelijk af in Avelgem

In de namiddag voorzag de sport- en jeugddienst van de gemeente Avelgem ook in enkele minivoetbaldoelen, een volleybalinstallatie en een boogschietstand die op de evenementenweide werden opgesteld.

(JMA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!