Spes Nostra haalt alles uit de kast om MNM-jury te overtuigen

Redactie KW

De leerlingen van middenschool Spes Nostra in Zedelgem showden deze middag al hun talenten om de jury van de Strafste School te overtuigen.

Voor de vijfde keer gaat radiozender MNM op zoek naar die ene school die boven alle andere uitsteekt. Ook middenschool Spes Nostra uit Zedelgem wou haar kans wagen en directeur Stefaan Vanhollebeke stuurde een filmpje in. De school werd geselecteerd en vandaag was het dan zover. Om 11.30 uur kwam een vierkoppige jury langs, bestaande uit radiofiguren Tom De Cock en Zaka, zangeres Jelle Van Dael en een afgevaardigde van de scholierenkoepel. “We kregen in de examens te horen dat we geselecteerd waren. Daarna was het paasvakantie en dat wil dus zeggen dat we deze week twee dagen de tijd hadden om iets op poten te zetten om de jury te overtuigen. We kozen ervoor om het talent van onze leerlingen in de kijker te zetten”, legt directeur Stefaan Vanhollebeke uit.

De jury had alvast heel wat lovende woorden over de prestatie van de school. “Voor een middenschool is dit een enorm straffe prestatie, de leerlingen hebben schitterende dingen gedaan”, aldus radiopresentator Tom De Cock.

Of Spes Nostra de jury kon overtuigen, komen de leerlingen op donderdag 30 april te weten. (BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier