Spelers van KV Oostende bezoeken buitengewoon onderwijs in Koekelare

13/09/16 om 18:17 - Bijgewerkt om 18:17

School De Regenboog in Koekelare heeft maandag het bezoek gekregen van twee profvoetballers van KV Oostende: Brecht Capon en doelman Didier Ovono.

Spelers van KV Oostende bezoeken buitengewoon onderwijs in Koekelare

De school voor buitengewoon onderwijs won vorig jaar de Scholencup in Oostende en werd vijfde op twintig deelnemende scholen in de finale in het stadion van Waasland-Beveren. De prijs die daaraan vasthing was het bezoek van de voetbalhelden.

De twee spelers vertelden over het leven van een profvoetballer, gezonde voeding en bewegen. Na de uitleg was het tijd om echt te bewegen en volgde een voetbalwedstrijd op het sportveld van de Regenboog. De kinderen waren in elk geval onder de indruk en kregen nog een foto met handtekening en de nieuwe groepsposter van KVO.

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit