Spaarkaartsysteem en safety buddy scoren op creativiteitsmarathon

12/03/15 om 19:43 - Bijgewerkt om 19:42

Bron: Kw

Op woensdag 11 en donderdag 12 maart organiseerde Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) samen met essenscia Vlaanderen een creativiteitsmarathon voor jongeren uit het vijfde en zesde middelbaar in de Budafabriek in Kortrijk.

Tijdens de creativiteitsmarathon werken jongeren uit verschillende scholen in gemengde groepen aan een uitdaging die geformuleerd werd door drie bedrijven uit de chemische industrie. Op donderdag werd per vraagstelling een winnaar gekozen. De jongeren kregen punten op de inhoud van hun businessplan, op innovatie en creativiteit, op kwaliteit van de presentatie en op team spirit. De drie winnende groepen kregen vier minuten om hun PowerPoint voor te stellen en er kwamen nog vragen. De drie CEO's die jureerden kozen de uiteindelijke laureaat. Frank Deboosere presenteerde de finale en de prijzen werden uitgereikt door gouverneur Carl Decaluwé. Ook An Vandersteene, schepen van onderwijs in Kortrijk was aanwezig op de finale.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!