Sofie Van de Vivere wint Kapperswedstrijd tijdens Jaarbeurs in Roeselare

Sofie is dit jaar de winnaar van de Kapperswedstrijd tijdens de Jaarbeurs. © (Foto JCR)
Redactie KW

Voor de 37ste keer al was er zondag de Kapperswedstrijd tijdens de Jaarbeurs. Dit jaar is Sofie Van de Vivere van de Heilige Familie in Brugge de beste.

De provinciale Kapperswedstrijd vond dit jaar al voor de 37ste keer plaats tijdens de Jaarbeurs. “De bedoeling van deze kapperswedstrijd is om aan scholen en leerlingen uit de haarverzorgingsbranche de gelegenheid te geven om zich niet alleen met elkaar te meten, maar ook om een demonstratie te geven van het professionalisme en de kunde die in de kappersopleiding aangewend en aangeleerd wordt”, aldus Stijn Couvreur.

In totaal waren er 176 leerlingen uit zeven West-Vlaamse kappersscholen ingeschreven, daarvan waren er 40 geselecteerd die zondag hun ding mochten doen in de Expo Hallen. Zij kregen de opdracht om een dames-opsteekkapsel te creëren en af te werken binnen de 40 minuten.

De winnaar is dit jaar Sofie Van de Vivere uit de Heilige Familie in Brugge, zij haalde het voor Chiara Vanmullem (Heilige Familie Brugge) en Troyca Vandekerkhove (KTA Ieper).

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier