Seppe Herreman zong op schoolfeest Lodo in Konterdam

Seppe Herreman laat van zich horen tijdens het schoolfeest van Lodo op zaterdagmiddag 10 mei. (Foto BVO)
Redactie KW

Tot grote tevredenheid van heel wat kinderen van de Sint-Lodewijksschool zong oud-leerling Seppe Herreman – bekend van Belgium’s Got Talent – tijdens het schoolfeest van Lodo.

Het jaarlijkse feest van de Sint-Lodewijksschool wordt door een samenloop van omstandigheden al op zaterdag 10 mei georganiseerd. Het optreden van de 14-jarige Seppe Herreman was ongetwijfeld het absolute hoogtepunt. Sinds zijn deelname aan de talentenjacht Belgium’s Got Talent het voorbije najaar, is de tiener in eigen stad en zeker op de Konterdam heel bekend.

“De directie van de Sint-Lodewijksschool vroeg me of ik enkele songs zou kunnen zingen op het schoolfeest, wat ik met veel plezier zal doen. Van zenuwen zal ik minder last hebben, daar zit mijn televisie-ervaring voor veel tussen. Vooraf had ik nooit kunnen dromen om zo ver door te stoten. De top vijf behalen was echt een onverhoopt succes.”

“Het betekent eigenlijk terugkeren naar de plaats waar ik mijn eerste zangervaring beleefde. We spreken over het vierde leerjaar. Tijdens de musical in het vijfde leerjaar was voor mij een hoofdrol weggelegd. Dit viel zo goed mee, dat ik in het cultureel centrum De Branding van Middelkerke kon deelnemen aan de musical Peter Pan.”

(BVO – foto BVO)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier