Scouts van Harelbeke pakken uit met opvallende affiche

(Foto Tom Lesaffer)
Redactie KW

Om hun fietsrally Coureur Café bekend te maken pakken de Scouts Liederik en Gidsen Adelheid uit met een opvallende (naakt)affiche. Zij wisten daarvoor ‘Germaine, Miss E3 Harelbeke 2012’, te strikken.

Tom Lesaffer, papa van twee leiders, bracht de scouts in contact met ‘Germaine’, het bloemenmeisje 2012 van E3 Harelbeke. Germaine is het alter ego van Paulette Vanneste, voormalig zaakvoerster van Patisserie Geers in Kortrijk. “Ik ken Paulette van bij de toneelvereniging De Kortrijkse Revue. Zij was onmiddellijk bereid dit te doen. Het is een crème van een vrouw”, zegt hij.

“Ik heb dat graag gedaan. Ludieke dingen zijn altijd aan mij besteed, zeker als het voor de jeugd is. En die deugnietjes staan in hun blootje”, lacht Paulette, die voor de gelegenheid een parodie maakte op haar eigen ‘Germaine’. “Ik heb nog eens mijn jurk bovengehaald, maar voor de fotoshoot was het bitter koud. Ik heb mijn pet diep getrokken en mijn rolkraag opgezet.”

Op sociale media volgt de ene leuke reactie de andere op. Van ‘mooie kontjes’ tot ‘knap gedaan’ en ‘doe zo voort’. De fietsrally Coureur Café heeft plaats op 8 en 9 april en omvat 4 uitgepijlde fietstochten: 25, 55, 85 of 120 kilometer.

(PVH – Foto Tom Lesaffer)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier