Scholieren Oostende vieren einde van schooljaar in Leopoldpark

28/06/17 om 16:22 - Bijgewerkt om 16:21

Woensdagmiddag werd in het Leopoldpark in Oostende het schooljaar afgesloten.

Scholieren Oostende vieren einde van schooljaar in Leopoldpark

Veel studenten maakten die dag hun laatste examen alvorens ze zonder zorgen de grote vakantie in konden duiken. Door het grote succes van de vorige editie van 'School Is Out' werd dit jaar geopteerd om een vervolg te breien aan het gratis jongerenfestival. Het jongerenfestival is toegankelijk voor alle secundaire scholieren en is een organisatie van de dienst Jeugd van de stad in samenwerking met de jeugdhuizen en verschillende jongerenorganisaties.

Net als vorig jaar herbergt het Leopoldpark enkele drank- en eetstandjes. Daarnaast konden de jongeren hun verwilderde haardos terug in model laten brengen, konden ze langsgaan bij de nagelstudio of konden ze zoeken naar de juiste Henna-tattoo. Er was muurklimmen, een bungee-run, jongeren konden in een bal over het water rollen of het touwenparcours uitproberen. DJ's 'Gueush' en 'Chase the Nomad' zorgden voor de muziek. Vanaf 18.30 uur zorgt Team Kleine sanders nog voor de warm-up om daarna de populaire Soufiane Eddyani op de jongeren los te laten.

(JRO)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!