Scholenprotest Roeselare :'De Nieuwe Groote Stooringe' voert druk op Damienne Cottens op

26/06/17 om 11:51 - Bijgewerkt om 13:05

Een drukkingsgroep die zich 'De Nieuwe Groote Stooringe' noemt stuurde een open brief met tien pertinente vragen naar coördinerend directeur Damienne Cottens van de Roeselaarse scholengroep Sint-Michiel. Ze krijgt meteen ook een ultimatum om op de vragen te antwoorden : vandaag maandag 26 juni om 16 uur.

Dit alles kadert uiteraard in het massale protest dat in vrijwel alle Roeselaarse katholieke middelbare scholen is losgebarsten nadat de overkoepelende scholengroep op dinsdag 6 juni eenzijdig een plan afkondigde om de tien scholen te laten samengaan in één superschool met vier campussen. Ondertussen heeft de scholengroep tijdens een nogal woelige overlegvergadering met een afvaardiging van de leerkrachten wel bevestigd dat er nog kan gepraat worden, maar het is niet echt duidelijk waarover er nog wel en niet gepraat zal kunnen worden, en daar nemen de leerkrachten absoluut geen genoegen mee.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!