Scholengroep organiseert voor het eerst muziekfestival Muzimjende

De werkgroep rond Muzimjende organiseerde het festival om de personeelsleden van de verschillende basisscholen dichter bij elkaar te brengen. © Foto WO
Redactie KW

De happening kwam er in eerste instantie om het personeel van de verschillende basisscholen samen te brengen. Het groeide uit tot een festival voor iedereen.

De scholengemeenschap Sint-Vincentius overkoepelt negen katholieke basisscholen in Menen, Lauwe en Rekkem. “Met een happening willen we de 325 personeelsleden een kans bieden om buiten een pedagogisch kader elkaar beter te leren kennen. Zie het als een soort teambuilding”, vertelt coördinerend directeur Benny Tarras. Voor het personeel is de toegang gratis, voor het grote publiek 8 euro.

Er treden drie bands op die elk een link met de school hebben. Zo speelt Maarten Samyn, binnenkort directeur van De Stap in Lauwe bij muziekband De Tachtigers. De andere bands zijn Café des Sports en Vromanski. Het festival vindt plaats op vrijdag 3 juni in Bulo Blijdhove in de Guido Gezellelaan in Menen.

(MVM)

Www.muzimjende.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier