Scholen in Dentergem focussen vooral op ICT en zorg

21/09/16 om 22:19 - Bijgewerkt om 22:18

Tijdens de jongste gemeenteraad beslisten de raadsleden over de nieuwe lestijdenpakketten van de Dentergemse Veldschool en De Wegwijzer.

Scholen in Dentergem focussen vooral op ICT en zorg

Secretaris Sofie De Clerck lichtte toe: "Vanuit de G8-schoolgemeenschap willen we voornamelijk inzetten op ICT en zorg. We hebben nu een minimum aantal 'punten' verzameld waardoor we met zekerheid enkele leerkrachten kunnen aanstellen. Het is belangrijk dat we dit agendapunt behandelen aangezien die personen komende maand zo hun loon kunnen ontvangen."

Daarnaast stelde De Clerck ook dat de schoolgemeenschap de puntenenveloppes zal benutten om nieuwe lestijden te creëren. "Aangezien we daarvoor tot oktober moeten wachten, kan ik nog geen verdere uitleg geven. Op de volgende gemeenteraad ontvangen jullie wellicht meer nieuws daaromtrent."

(LM)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit