Proclamatie voor eerste lichting leerlingen van 'Teaching Hotel' in Spermalie

28/06/17 om 21:09 - Bijgewerkt om 21:08

In de Hotel- en Toerismeschool Spermalie in Brugge werd afgelopen schooljaar het pilootproject 'Teaching Hotel' opgestart.

Proclamatie voor eerste lichting leerlingen van 'Teaching Hotel' in Spermalie

Het project Teaching Hotel begeleidt beroepsspecialiserende leerlingen secundair onderwijs (7e jaar BSO) bij het doorlopen van een geïntegreerd leertraject 7e Specialisatiejaar Hotelonthaal, met volwaardig diploma als finaliteit. Rode draad binnen deze opleiding was expertise en een ondernemende attitude ontwikkelen bij de cursisten.

De hierbij gebruikte praktijkomgeving waren de setting van geselecteerde Brugse hotels die deel uitmaken van dit project. Op 5 mei kreeg Spermalie een positieve validering van het ESF-project in de oproep Innovatieve projecten Duaal Leren. Bijgevolg zet de school volgend schooljaar de opleiding'Teaching Hotel' verder. De huidige, eerste lichting leerlingen studeerden vandaag af. Ze werden uitgezwaaid tijdens een feestelijke proclamatie door directie, partners binnen dit project en familieleden.

(MDW)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!