Parsidance in Rumbeke mikt op 3.000 bezoekers

Nu is het festivalterrein nog leeg, maar over enkele weken komt daar verandering in. © Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op zaterdag 15 april is er met Parsidance het eerste festival van het seizoen in Roeselare. Op de terreinen van de Rumbeekse Scouts kun je aan drie podia genieten van de betere dance.

De eerste lentezon doet al weer zin krijgen in de festivalzomer. In Rumbeke hoef je daar niet te lang op te wachten want op zaterdag 15 april is er de vijfde editie van het dancefestival Parsidance. Geleidelijk aan groeide het festival uit tot een vaste afspraak voor heel wat jongeren uit de regio, dit jaar dus aan de vooravond van Pasen.

De Main Stage was er al van bij het begin en vorig jaar werd er met The Farm een tweede podium voor house en techno geïntroduceerd. Met Dixieland is er nu een derde podium, of toch zoiets. Lokale helden zullen aan de toiletten het beste van zichzelf geven en voor de nodige animatie zorgen. De Hooizolder is dan weer de plaats waar je tussen al het dansgeweld kunt uitrusten.

Het festival begint al om 11 uur en eindigt iets na middernacht, om zo de buurt zo weinig mogelijk tot last te zijn. De organisatie mikt op 3.000 bezoekers.

Alle info: www.parsidance.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier