Nieuw bestuur De Broedkasse in De Haan kiest voor meer openheid

Penningmeester Jeroen Decherf, nieuw bestuurslid Benjamin Laridon, voorzitter Maxine Andries en secretaris Mathias Vermeulen.
Redactie KW

De Broedkasse heeft sinds kort een nieuwe bestuursploeg, en die legt meteen ook nieuwe klemtonen in de werking van het jeugdhuis.

Op zijn laatste algemene vergadering koos jeugdhuis De Broedkasse een nieuw bestuur. Maxine Andries neemt als voorzitter de fakkel over van Jelle Lenoir, die de taken van de voormalige ondervoorzitter Floris Ryckeboer op zich neemt. Mathias Vermeulen volgt Mano Vandemoortel op als secretaris en Jeroen Decherf behoudt zijn functie als penningmeester. De enthousiaste nieuwe bestuursploeg heeft de ambitie om van jeugdhuis De Broedkasse opnieuw een echte thuis te maken voor de plaatselijke jeugd.

Burencontact

De nieuwe bestuursploeg wil ook het contact met de buurtbewoners beter onderhouden. “Door met de buren samen te zitten en met hen de dialoog aan te gaan willen we de overlast tot een minimum beperken. Dat is ook de reden waarom we een rookkamer inrichtten, zo hoeven de jongeren niet meer buiten te gaan roken”, vertelt het nieuwe bestuur.

(WK – foto WK)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier