Morgane Six zet zich in voor Nicaragua

Morgane Six, rechts bovenaan met rode T-shirt, kreeg hulp van de vormelingen van Sint-Jozef om een dessertbuffet te presenteren. © JD
Redactie KW

Op vrijdag 5 februari bracht Morgane Six in zaal Geitenhove in Hooglede verslag uit van haar bouwkampavontuut in Nicaragua.

De toegang was gratis. Die avond kon je ook genieten van een dessertbuffet. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het project van dokter Toon Bogaerts in Siuna. Morgane Six kreeg die avond ook de hulp van de vormelingen van parochie Sint-Jozef. Zij hielpen bij het maken en het verkopen van de desserts.

Eind augustus 2013 trok Morgane Six uit de Roibaardstraat, dat is op wijk De Geite, met de Damiaanactie op inleefreis naar Nicaragua. Terug thuis liet dit haar niet meer los. Ze wilde meer doen en daarom trok ze in augustus 2015 voor een volle maand op bouwkamp naar Siuna in Nicaragua. Daar hielp ze mee bouwen aan een dispensarium dat een toekomst biedt voor de lepra- en tbc-patiënten. Op vrijdag 5 februari bracht Morgane onder het motto ‘Que pasa en Nicaragua’ verslag uit van haar bouwkampavontuur in zaal Geitenhove. (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier