Modeshow Prizma campus IdP Izegem steekt in retrojasje

Studenten Farah Boonen, Margo Vereecke, Fien Mylle en Jonathan Noppe. © YCLI
Redactie KW

Op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 mei organiseren 55 studenten van de scholengroep Prizma campus IdP naar jaarlijkse gewoonte een modeshow. Dit jaar staat alles in teken van de jaren zeventig en de bureaucratie.

De leerlingen van het derde tot en met het zevende jaar ‘Mode en Creatie’ van het Prizma organiseren naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een modeshow. Dit jaar heeft deze een opvallend retrojasje aangetrokken. “De titel van onze modeshow is ‘Bureaucreatie'”, zegt Farah Boonen, “Het decor is helemaal geïnspireerd op de jaren zeventig. De kleren zijn dan weer heel modern.”

Bureaucratie

Peter Roose, leerkracht economie organiseert al zeventien jaar lang een modeshow samen met de leerlingen van Mode en Creatie. “Dit jaar staat alles in teken van het kantoor, de bureaucratie. De leerlingen maken de kledij die ze dan tentoonstellen tijdens onze modeshows. De modeshow van dit jaar bestaat uit drie delen. Ik kan nog niet heel veel verklappen, maar het beloofd fantastisch te worden. De leerlingen van het zevende jaar hebben zelfs trouwkledij ontworpen.”

De leerlingen organiseren de modeshow op woendag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 mei hun modeshow in de gebouwen van Financiën in de Kasteelstraat in Izegem. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar op www.cidp.prizma.be en kosten acht euro. Ook de avond zelf zijn er nog steeds tickets te verkrijgen. (KT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier